Tilbage til nyheder

Columbus støtter Climb for Charity

30 januar, 2017
News

Columbus er blandt sponsorerne af Climb for Charity, som støtter Børneulykkesfonden. I januar 2017, besteg Climb for Charity toppen af Kilimanjaro, og indsamlede dermed næsten 700.000 kroner til Børneulykkesfonden.

Columbus er blandt sponsorerne af Climb for Charity, som støtter Børneulykkesfonden. I januar 2017, besteg Climb for Charity toppen af Kilimanjaro, og indsamlede dermed næsten 700.000 kroner til Børneulykkesfonden.

For andet år i træk, støtter Columbus Climb for Charity som Guldsponsor.

“Kombinationen af at støtte en god sag og sætte ambitiøse mål appellerer til mig. Jeg var så heldig at deltage på den første tur i 2015. Det var en fantastisk oplevelse at være en del af et så enestående projekt og samtidig støtte en god sag. Som sponsor for Climb for Charity, hjælper Columbus med at sætte fokus på Børneulykkesfonden, og det vigtige arbejde de udfører”, siger Koncernchef i Columbus, Thomas Honoré.

Climb for Charity planlægger i øjeblikket den næste ekspedition til Kilimanjaro, som er planlagt til september 2017. Læs mere om ekspeditionen her: http://climbforcharity.dk/

Sponsorater hjælper med at forebygge ulykker blandt børn
Ulykker udgør en af de største helbredsmæssige problemer blandt børn. Ulykker er ikke blot den hyppigste dødsårsag blandt børn i alderen 1 til 19 år, det er også årsagen til mange skadestuebesøg, konsultationer hos egen læge og sygehusindlæggelser. Hvert år kommer ca. 165.000 børn under 15 år ud for en ulykke og må en tur på skadestuen. Børneulykkesfonden arbejder for at skabe sikre rammer for danske børn i hjemmet, i trafikken og til sports/fritidsaktiviteter uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse.

Velgørenhed er en væsentlig del af Columbus’ CSR strategi
Fællesskabs- og velgørenhedsinitiativer er en vigtig del af Columbus’ CSR strategi. Vi mener, at vi ved at støtte velgørende initiativer, kan bidrage til de samfund hvor vi driver forretning. Mange af Columbus’ datterselskaber er involveret i velgørenhed; fra at deltage i cykelture, til at arrangere kunde velgørenhedsmiddage for kunder og lokale golfturneringer.

Columbus har tidligere støttet cykelholdene Team Rynkeby og Hjælperytterne.

Kategorier Corporate