Tilbage til nyheder

Columbus blandt top tre i Økonomisk Ugebrevs Top 100 Governance Rating

30 juni, 2017
News

Columbus placerer sig i top tre af Governance virksomheder i årets udgave af Økonomisk Ugebrevs Top 100 Governance Rating over de 100 største børsnoterede selskaber.

Columbus placerer sig i top tre af danske Governance virksomheder i årets udgave af Økonomisk Ugebrevs Top 100 Governance Rating over de 100 største børsnoterede selskaber.

Når Økonomisk Ugebrev rater de 100 største børsnoterede selskabers Governance arbejde, kigger de på 11 forskellige målepunkter, som hvert rates med 0 eller 1 point. Hovedparten af målepunkterne er baseret på de anbefalinger, som er udviklet af Komiteen for God Selskabsledelse, og er Københavns Fondsbørs formelle anbefalinger.

Columbus scorer max point i 9 ud af 11 af målepunkterne og er dermed blandt top tre, som tæller 17 af de største danske børsnoterede virksomheder. Set med small-cap øjne befinder Columbus sig i en bemærkelsesværdig position, da kun én anden small-cap virksomhed udover Columbus får så høj rating.

”Jeg er meget tilfreds med den placering Columbus har fået i Økonomisk Ugebrevs Top 100 Rating, hvor vi ligger i den absolutte top af danske børsnoterede virksomheder indenfor god selskabsledelse”, siger koncernchef i Columbus, Thomas Honoré.

Fremgang indenfor Governance-arbejdet
I 2016 scorede Columbus  8 ud af 11 point, og med 9 point i 2017 rykker Columbus dermed op på Økonomisk Ugebrevs Top 100 Governance Rating.

Columbus har siden 2016 udbygget Governance-rapporteringen med ”Recommendations for Corporate Governance” og opfylder dermed punkt 10 i Økonomisk Ugebrevs Rating der handler om at forklare hvor mange anbefalinger der fraviges og hvorfor.

Og Columbus er allerede i gang at forbedre Governance arbejdet yderligere.

”Vi arbejder løbende på at forbedre Corporate Governance, og vi er allerede godt på vej til at opfylde samtlige af de 11 målepunkter som Økonomisk Ugebrev har valgt at rate på”, siger Thomas Honoré. 

Kategorier Corporate