Tilbage til nyheder

Columbus Danmark Direktør, Steen Hybschmann fylder 50 år den 3. maj

02 maj, 2018
Steen Hybschmann_web
2. maj 2018

Steen Hybschmann der er landechef for Columbus’ danske selskab fylder 50 år den 3. maj 2018.

Steen Hybschmann, der er landechef for Columbus’ danske selskab fylder 50 år den 3. maj 2018. Steen Hybschmann har ledet Columbus’ danske datterselskab siden 2014 og har stået i spidsen for at udvikle den danske forretning fra et traditionelt ERP-konsulenthus til i dag at være førende indenfor digitale forretningsløsninger der hjælper virksomheder i den digitale transformation.

”I dag skal it ikke blot understøtte forretningen, i dag er it selve forretningen for mange af vores kunder. Derfor er vores vigtigste opgave at hjælpe vores kunder med at udvikle deres forretning ved hjælp af digitale løsninger og services der skaber forretningsværdi og konkurrencefordele i deres marked”, siger Steen Hybschmann.

Columbus Danmark er en af grundpillerne i Columbus’ globale forretning som i første kvartal 2018 leverede en omsætningsvækst på 51% og vækst i EBITDA* på 75%.

Columbus’ danske forretningsenhed har 270 medarbejdere på kontorer i Ballerup, Søborg, Århus, Viborg og Aalborg. Columbus løser digitaliseringsprojekter for større danske virksomheder som Bolia.com, MHI Vestas, Bestseller, Georg Jensen, Lagkagehuset og Pilgrim.

 

Pressekontakt
Communications Director
Tine Rasmussen
tra@columbusglobal.com
+45 29 69 06 77

 

*EBITDA før aktiebaseret aflønning

Kategorier Corporate