Tilbage til nyheder

Thomas Honoré udgiver guide til medarbejderens egen disruption

04 maj, 2018
4. maj 2018

Columbus’ CEO Thomas Honoré har udgivet bogen “Disrupt dig selv” i samarbejde med Tune Hein. Bogen er en guide til medarbejdere der vil tænke over og tage hånd om deres egen og vores fælles fremtid – eller næste generation på arbejdsmarkedet.

Columbus’ CEO Thomas Honoré har udgivet bogen “Disrupt dig selv” i samarbejde med Tune Hein.  Bogen er en guide til medarbejdere der vil tænke over og tage hånd om deres egen og vores fælles fremtid – eller næste generation på arbejdsmarkedet.

Disruption kan ligne en tsunami af revl og krat der kommer skyllende mod os. Mange hader ordet, men det går ikke væk fordi vi kalder det noget andet. Disrupt dig selv giver konkrete tips, værktøj og råd til hvordan medarbejdere bliver en del af fremtiden.

”Disruption er noget alle medarbejdere bør forholde sig til, ikke kun virksomhedsledere. I stedet for at se udviklingen som en trussel, kan medarbejdere se de muligheder disruption giver deres karriere”, siger Thomas Honoré. Og tilføjer:

…”Landmanden er jo heller ikke uvenner med sin traktor, selvom den var en nyskabelse”.

Columbus’ bestyrelsesformand Ib Kunøe har bidraget med forordet i bogen.

”Konkurrencen om at være bedst tager til, fordi danske medarbejdere i stigende omfang konkurrerer globalt. Det gælder om at være kampklar”, siger Ib Kunøe.

Bogen er en opfølgning på bestselleren Disrupt eller Dø, som Thomas Honoré og Tune Hein udkom med i 2016.

 

 

Pressekontakt
Communications Director
Tine Rasmussen
tra@columbusglobal.com
+45 29 69 06 77