Tilbage til nyheder

Columbus indgår strategisk partnerskab med itelligence i Sverige

02 juli, 2018
2 juli 2018

Columbus annoncerer et strategisk partnerskab med itelligence for at styrke aktiviteterne med svenske og andre nordiske kunder indenfor SAP forretningsapplikationer. Partnerskabet indebærer salg af Columbus’ svenske SAP ERP forretningsenhed til itelligence.

København, 2. juli 2018 – Columbus (OMS:COLUM): Columbus har indgået et strategisk partnerskab med itelligence i Sverige. Partnerskabet kombinerer de mest erfarne SAP-konsulenter i markedet for at kunne tilbyde en stærk end-end løsningsportefølje indenfor SAP-området, fra teknik til løsninger, som er tættere på proces- og forretningsaktiviteter.

”Columbus’ ekspertise og fokus er indenfor SAP Customer Experience og e-commerce løsninger. Ved at indgå et partnerskab med itelligence, sikrer vi vores kunder den bedste SAP-ekspertise på det svenske og nordiske marked. Samtidig giver partnerskabet vores SAP ERP konsulenter muligheden for at arbejde og avancere deres karriere i et globalt SAP-løsningsbaseret miljø globalt,” siger koncernchef i Columbus, Thomas Honoré.

Partnerskabet betyder at itelligence overtager Columbus’ svenske SAP forretningsenhed med 19 højt kvalificerede SAP ERP konsulenter. Columbus’ SAP Customer Experience ekspertise forbliver hos Columbus, som hjælper nogle af nordens største virksomheder med at accelerere deres e-commerce forretning. 

“Vi har virkelig set frem til at byde velkommen til vores nye, dygtige kolleger fra Columbus. De er det perfekte match til vores strategiske ambitioner om at kunne tilbyde vores kunder en velafprøvet portefølje af industriløsninger, add-ons og special kompetencer”, siger Milco Österholm, Managing Director i itelligence Sverige.

Columbus og itelligence er begge lokaliseret i det centrale Stockholm og flytningen vil finde sted efter sommeren.

Pressekontakt
Communications Director
Tine Rasmussen
tra@columbusglobal.com
+45 29 69 06 77

 

Kategorier Corporate