Tagasi uudiste juurde

Viimased 2 kohta sel aastal i-Ettevõttega liitumiseks!

23 november, 2017
News

Kas teadsid, et 80% ettevõtetest teadvustavad, et oma sektori eestvedamine on nende tähtsaim väljakutse? Ainult 10% neist usuvad, et neil on selleks tegevuskava. Sel aastal on jäänud veel 2 kohta digiarengu programmiga i-Ettevõte liitumiseks, mis loob ettevõttele laiahaardelise digitaliseerimise tegevuskava ja aitab selle ka samm-sammult ellu viia.

i-Ettevõte on täiesti uus lähenemine ettevõtete digitaliseerimises. See on programm, mis alustab algusest ja vaatab ettevõtteülest pilti. Viime läbi digitaalsete võimaluste analüüsi, koostame strateegiakaardi ja digiarengu kava ning aitame selle ka ellu viia.

 Sel aastal on jäänud veel viimased 2 kohta programmi esimese etapiga liitumiseks!

Esimese etapi käigus viiakse läbi ettevõtte digitaalsete võimaluste analüüs ja tuvastatakse protsessid ja/või valdkonnad, kus digitaalne innovatsioon annab ettevõttele positiivseid tulemusi. Seda kõigest 2 kuuga!

Esimese etapi maksumus ettevõttele on 5000€ (+km).

Loe lähemalt programmi kohta ja registreeri end tasuta konsultatsioonile! 
Konsultatsioon, kohv ja kook meie kulul!

Loodetavasti kohtume peatselt!