Tagasi uudiste juurde

Paul Kristjan Lilje on Columbus Eesti kliendikogemuse ärisuuna uus juht

01 jaanuar, 0001
News

Paul Kristjan Lilje, pikaaegne endise Elioni turundaja ja ärijuht, on ühinenud Columbus Eesti meeskonnaga.

Laia kogemusspektriga Paul on lisaks olnud oma aja populaarseimate ansamblite Code One ja A-rühm asutajaliige, vastutanud EAS´is Eesti riigi brändi uuendamise protsessi eest, kuulunud telekommunikatsiooniettevõtte Levikom Eesti juhatusse ning viimastel aastatel töötanud konsultandina, pakkudes kliendikogemuse, turundusjuhtimise ja teenusdisaini alast nõustamist.

“Minu viimaste aastate suur huvi on olnud terviku kliendikogemuse kujundamine ning kliendi teekonna ja elukaare juhtimine, alates sellest hetkest, kui potentsiaalne klient veel ettevõtte tooteid-teenuseid ei kasuta kuni selleni, kui klient otsustab ettevõtte teenustest loobuda. Sinna vahele jääb kommunikatsiooni, kliendihanke-müügi, klienditeeninduse ja -nõustamise jms juhtimine-haldamine. Digiteerimine on nende protsesside vajalik ja vältimatu osa ning loodan oma kogemusega panustada ettevõtetele ning nende töötajatele-klientidele-partneritele parimate lahenduste väljatöötamises,” kommenteerib otsust Paul Kristjan Lilje ise.

“Mulle tundub Columbus Eesti kliendikogemuse ärisuuna arendamises kaasa löömine põnev väljakutse, meie vaated suuresti kattuvad selle valdkonna vajaduste ja võimaluste osas ning inimesed tunduvad ka täitsa nomraalsed (kirjapilt õige). Minu suurim eesmärk on vaadata kunagi sellele perioodile tagasi kui ühele huvitavale ja edukale etapile minu elus, mil lahedate inimestega sai ellu viidud vingeid asju (ja ei pea enam Elioni niipalju meenutama). Ja loomulikult – päästsime Eesti majanduse!” võtab Paul kokku.

Columbus Eesti kliendikogemuse ärisuund pakub ettevõtetele digitaliseerimislahendusi nii müügi, turunduse, kliendi- ja väliteeninduse jt. valdkondadele.

 

Võta Pauliga ühendust PaulKristjan.Lilje@columbusglobal.com