Gir kundene varige fordeler

Vi har vært gjennom en større strategiprosess, og går fra å være en IT-forhandler til å bli en global premissgiver. Vår 2020 strategi handler om hvordan vi skal gi kundene varige konkurransefortrinn i et næringsliv som utsettes for stadig flere endringer fra nye typer krav og ønsker.


Vår misjon

Columbus skal styrke effektiviteten til virksomheter gjennom implementering av helhetlige bransjeløsninger.


Vår visjon

Vi skal forbedre måten virksomheter implementerer og bruker forretningsapplikasjoner på gjennom vår bransjekunnskap, våre implementeringsmetoder og sterke bransjeløsninger.


Columbus har som mål å være en ledende global forretningspartner innenfor utvalgte bransjer.

Columbus sine ledere om vår nye strategi Columbus2020.


De neste årene er dette våre viktigste satsningsområder:

 • Digitalt lederskap

  Vi vil alltid levere de beste funksjonene og løsningene som gir unik bransjeverdi for de som investerer i smarte Microsoft-løsninger. Vår suksess kommer fra tett samhandling, og veien til et godt resultat blir kortere med våre metoder, prosesser og systemer. Vi hjelper kundene hente nye typer verdier med investeringer i big data, nettskyen, mobilitet og digitale plattformer.

   

 • Kundesuksess

  Få tar bedre vare på kundene enn oss. Med ColumbusCare har vi markedets fremste tjenestetilbud, og vår bransjekunnskap gir de mest virksomme plattformene og vellykkede endringsprosjekter for kundene.

   

 • De beste prosessene

  Når vi kombinerer vår kunnskap om bransjer med system og løsninger får kundene helt nye prosesser for å støtte deres drift. Vi leverer høy verdi og god service gjennom hele kundeforholdet, og målet er alltid å overgå forventninger og sikre den beste avkastningen på investeringer.

   

 • De flinkeste rådgiverne

  Vi tilbyr et unikt miljø for bransjens fremste konsulenter. Vi er en attraktiv arbeidsplass fordi vi kombinerer den fremste teknologien med trygge systemer og erfarne rådgivere. Våre konsulenter får jobbe på forretningskritiske prosjekt i flere land, og lærer seg hvordan møte ulike krav i forskjellige marked og segment.