Tilbake til kunder

Hempel

Customer Experience

Beleggprodusent innfører elektronisk fakturahåndtering som en del av sin globale strategi.

Den internasjonale beleggprodusenten Hempel implementerte Columbus Invoice Workflow for å nå sitt mål om å tilby tjenester i verdensklasse ved sine tre fellesservice-sentre, som håndterer fakturagodkjennelser for 44 av firmaets datterselskaper.Hempel har hovedkvarter i Lyngby, utenfor København, og driver forretningsvirksomhet rundt om i hele verden. Produsentens belegg beskytter og dekorerer skip, kraftstasjoner, bolighus, containere, broer, vindturbiner, sykehus og hvilket som helst annet type bygg, infrastruktur eller maskineri. Hempel administrerer 10 forskning- og utviklingsfasiliteter i ulike regioner på verdensbasis.


I 2008 valgte Hempel Microsoft Dynamics AX som ERP-plattform for virksomhetens globale drift. Samtidig bestemte produsenten seg for å opprette tre servicesentre som betjener selskapets 44 datterselskap. Ettersom fellestjenestene inkluderer kreditorfunksjonen var Hempel på utkikk etter et fakturahåndteringssystem på bedriftsnivå, som også kunne integreres fullstendig med Microsoft Dynamics AX.


En grundig gjennomgang av leverandører og produkter resulterte i beslutningen om å implementere Columbus Invoice Workflow. Hempel innførte systemet sammen med Microsoft Dynamics AX i servicesentrene sine. Med én gang de gikk ‘live’ med løsningen stoppet Hempels papirbaserte fakturaprosessering.


Fakturaprosesser i verdensklasse

I dag kan ledere i Hempel raskt gjennomgå og godkjenne fakturarer – uavhengig av hvor i verden de befinner seg. Det betyr at ansatte og leverandører, som avventer fakturagodkjennelser, ikke lenger trenger å vente til en av godkjennerne er på plass på kontoret.


På tvers av Hempels globale virke håndterer Invoice Workflow gjennomsnittlig 26.500 fakturaer hver måned i workflows som er tilpasset Hempel sine prosesser. De fleste påminnelsene om godkjennelse sendes og mottas på epost  i Microsoft Outlook. Invoice Workflow har effektivt hjulpet Hempel med å nå sitt mål om å gjennomføre kreditorprosesser i verdensklasse ved sine servicesentre.


Gerald Dehn-Jensen, ERP-ansvarlig hos Hempel, forteller: - Vi valgte Columbus Invoice Workflow fordi løsningen tilfredsstiller våre krav på en effektiv måte, samtidig som den passer godt sammen med Microsoft Dynamics AX. Konsulentene har hatt veldig god forståelse for våre prosesser og behov, og denne kombinasjonen av produkt og ekspertise passer veldig godt til vår strategi.


Vil du vite mer?

Kontakt oss i dag for å høre mer om Invoice Workflow og hvilke fordeler din detaljhandel vil oppnå ved å automatisere dine forretningsprosesser.

Kategorier Microsoft Dynamics AX, Produksjon