Ekspertise og ERP løsninger for bærekraftige resultater i detaljhandelbransjen

ERP løsninger tilpasset detaljhandel hjelper deg til suksess i en bransje med mye konkurranse. Med et solid teknisk grunnlag, som gjør det mulig å administrere kundekontoer, produkter, handelskanaler, forsyningskjeden og forretningsaktiviteter, får du tid til å tenke gjennom og planlegge neste steg. Både nye og etablerte detaljhandler som satser på B2B- eller B2C-kunder kan bruke ERP til å levere helhetlige og unike kundeopplevelser samt bygge opp en sterk profil i nye markeder.

Columbus har bistått mange nye og etablerte detaljhandler i sterk global konkurranse med å nå sitt mål. Vi kan også hjelpe din bedrift med å skape en sammenhengende detaljhandelsstrategi basert på din bedrifts unike verdier – både nå og i fremtiden.  

Den øyeblikkelige tilbakemeldingssløyfen mellom kunder, produkter, ansatte og merkevarene er en konstant utfordring. Columbus hjelper deg med å ta kontroll i en bransje som kan virke like uforutsigbar som været. Den riktige kombinasjonen av løsninger, forretningsinnsikt og ekspertise gjør at du kan møte dine målsetninger og oppnå suksess.  

Retail systems to compete across all channels

Kritiske problemer som vi hjelper deg med å håndtere

 • Forutse og oppfyll kundenes behov

  Bruk analyseverktøy i ERP-systemet ditt til å få handelsinformasjon, registrere trender og identifisere behov. Posisjoner drift, forsyningskjede og lagerbeholdning etter det kundene vil ha.

 • Konkurrer med de ledende innenfor bransjen

  Du trenger ikke å være en stor global organisasjon for å yte god kundeservice og generere inntekt. Den riktige teknologien kan hjelpe deg med å drive en vellykket, ekspansiv detaljhandel. 

 • Effektiv styring av vekst

  Uansett om du er ny i detaljhandel bransjen eller gjerne vil bredde deg i ytterligere kanaler, kan du gjennomføre en vellykket strategi for bedriften uten store engangsinvesteringer og ressursbruk.

 • Styrk medarbeidere med kundekontakt

  I butikken, kundesenteret eller hvor som helst hvor det er kundekontakt, kan du gi medarbeiderne dine ressursene og opplysningene de trenger for å være effektive.

 • Gi den optimale kundeopplevelsen

  Skap et miljø på tvers av handelskanaler hvor kundene dine setter pris på å handle, som de returnerer til, og hvor de får informasjon om produktene. 

 • Fokuser på de relevante markedene

  Kom deg inn på de B2B- og B2C-markedene som du ser mest potensiale i, og gjør det på en målrettet og kontrollert måte hvor du løpende vurderer avkastningen på investeringene og innsatsen din.