En sammenhengende, skalerbar detaljhandel- og forretningsinfrastruktur

Detaljhandel-ERP fra Columbus gir deg ett integrert miljø hvor du kan administrere hele bedriften og alle handelskanalene. Det er enkelt å skalere og støtte vekst i henhold til kunder, produkter, transaksjoner og relevante markeder. Kundekontoer, ordreopplysninger, finansiering, distribusjon og drift kombineres uten problemer, slik at du kan kjøpe, fremstille eller montere produktene som kunden vil ha samt tilby de i kundens foretrukne kanaler. Hvis du vil nå ut til dine B2B- og B2C-kunder via et nytt e-handelsprosjekt, kan du gjøre dette enkelt og i samsvar med merkevaren din, samt kundenes preferanser.

Columbus sin detaljhandel-ERP er utviklet til å være brukervennlig, både for ansatte med kundekontakt og kontormedarbeidere. Columbus Mobility-verktøyene hjelper medarbeidere med å være tilgjengelige for kundene, slik at de kan svare på spørsmål og søke opp informasjon raskt og uten å avbryte samtalen med kunden. Columbus RapidValue BPM leverer en struktur som du kan tilpasse systemer og prosesser etter forretningsstrategien din. ColumbusCare opprettholder den langsiktige verdien av detaljhandelsløsningene dine. 

Retail systems to compete across all channels

Columbus Retail Solutions list

Livstidssupport

Support er en viktig del av kundeservice - enten om du ønsker driftseffektivitet, innovasjon eller bare tilgang til systemet.

Lær mer om hvilke muligheter ColumbusCare vil gi din bedrift

Lær mer

Forretningsstøtte for dine utfordringer