Microsoft Dynamics 365: Skyen er grunnlaget for din digitale transformasjon

Utnytt virksomhetens fulle potensial med intelligente forretningsapplikasjoner i skyen.

Microsoft Dynamics 365 styrker virksomheter med innsikt og intelligens i applikasjonene som styrer drift, finans, salg og tjenestelevering. For bedrifter som er ute etter en digital endringsstrategi gir Microsoft Dynamics 365 informasjonen som gjør at brukere kan ta riktige beslutninger. 

Last ned: Digital transformasjon i skyen

 

MD365 Wheel
 • Digital transformasjon på dine premisser
  Implementer kun de funksjonalitetene bedriften din trenger for prosessene og forretningsområdene du vil transformere, og legg til ytterligere funksjonalitet når og hvis behovet oppstår. Det er ikke nødvendig å betale for funksjonalitet som virksomheten din ikke har nytte av.
 • Forretningssystemer som understøtter dynamiske virksomheter i vekst
  Ved å kombinere ERP- og CRM-funksjonalitet i en løsning, forener avdelinger og muliggjør samarbeid på tvers av virksomheten. Utvid eksisterende applikasjoner, integrer tredjeparts teknologier, og ta hensyn til markedskrefter og andre kilder til endringer.
 • Visualisér din forretnings end-to-end og gjør innsikt til handling
  Med data drevet innsikt fra Cortana Intelligence Suite og Power BI, kan dine ansatte proaktivt gjøre smarte beslutninger og gjøre de riktige handlingene. Dynamics 365 gir big data, avansert analyse og IoT i selskapets nøkkelprosesser out-of-the-box.
 • Driv en mer produktiv og meningsfull forretning med prosessdrevet optimering
  Du kan enkelt sette opp egne workflows som kobler til apper og tjenester. For eksempel kan det muliggjøre oppfølging av leads eller underrette transaksjoner og driftsrelaterte hendelser til rett tid. Du kan skape høyere produktivitet uansett hvor du trenger det ved å koble forretningsapplikasjoner og workflows med verktøy som øker samarbeid og produktivitet.
FinanceOperations
Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations

Ved å forene økonomi- og driftsavdelingerne blir din virksomhet i stand til å raskt akselerere samtidig som man holder et godt grep om markedsandelen. Automatiser avdelingens prosesser bade lokalt og globalt, og få større transparens i drift, arbeidsflyt, prosesser og mål.

Customer-Service
Microsoft Dynamics 365 for Customer Service

Lever kundeservice uten sidestykke som overgår dine kunders økende krav. Gi kundene dine en omni-kanalopplevelse, kundeservicen din intelligente prosesser og personalisering og differensiering av produktene dine.

Sales
Microsoft Dynamics 365 for Sales

Automatiser salgsprosesser med personlig touch. Forstå potensielle og eksisterende kunder gjennom en rekke touch points og interaksjoner. Forutse kundebehov, vær mer effektiv i kundekommunikasjon, og sist men ikke minst: mersalg uten siloer, komplekse prosesser og begrenset transparens i driften.

Field Service
Microsoft Dynamics 365 for Field Service

Automatiser og optimaliser hele virksomhetens forsyningskjede slik at du kan levere intelligente og proaktive tjenester til kundene dine. Du kan forbedre og effektivisere feild service med innebygget intelligens for eksempel maskinlæring og feilsøking.

Marketing
Microsoft Dynamics 365 for Marketing

Øk kundetilfredsheten i alle interaksjoner og touch points med mulighet for personalisering og innsikt i kundekontakt hele veien. Du kan forbedre integrasjonen mellom salg og markedsføring med en felles oversikt over kunden gjennom hele reisen.

Talent
Microsoft Dynamics 365 for Talent

Tiltrekk, onboard og håndter de beste talentene til organisasjonen din med Microsoft Dynamics 365's human resources funksjonalitet. Frigjør data mellom rekruttering og ombordstigning og strømlinjeforme onboardingsprosesser og employee benchmarking for å hjelpe organisasjonen din til å vokse i riktig retning.

Service-Automation
Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation

Lever lønnsomme prosjekter i tide og innenfor budsjettet med automatisert forcasting, prosjektkontraktmaler og optimalisert prosjektplanlegging.

Business central
Microsoft Dynamics for AI

Gir personer på tvers av organisasjonen muligheten til å finne prediktiv innsikt, utføre informerte handlinger og kommunisere med kunder ved hjelp av kunstig intelligens (AI).

Skyen tilbyr en bred og skalerbar løsning, som en on-premise løsning kun kan samsvare i begrenset grad. Redusere IT-administrasjonens kompleksitet, informasjonssikkerhetsrisiko og kostnadene ved eierskap av teknologi. Få adgang til systemer, kompetanse, datahåndtering, sikkerhetspraksis og infrastruktur. Dynamics 365 gir kundene en morsom og brukervennlig opplevelse med innebygd innsikt, intelligens og workflows ved hjelp av en felles datamodell og konsistent applikasjonsplattform.

Lats ned guide om transformasjon i skyen

The Columbus Difference

Hva gjør vi?

Hvordan gjør vi det?

Vi kartlegger dine prosesser slik at du kan realisere den fulle verdien av virksomheten din.

Columbus RapidValue er et business process modelleringsverktøy, som hjelper din virksomhet med å maksimere avkastningen på din ERP-implementering og sikre at du får en komplett end-to-end løsning med raskere og enklere implementering, høyere ROI, lavere eieromkostninger og dokumenterte prosesser.

Vi hjelper deg med å oppnå rask avkastning på virksomhetens investering på tvers over hele organisasjonen.

Vi implementerer raskere, med færre risikoer, basert på organisasjonens behov og mål. Dermed slutter virksomheten din med ubrukelig software og løsningen din vil forbedres og optimalisere din daglige virksomhet.

Vi minimerer risikoen for feilimplementering.

Vi bruker dokumenterte implementeringsmetoder og trekker inn mye forretnings og teknisk erfaring. Vi ansetter og utvikler de beste og mest kundeorienterte folk i vårt felt.

Vi investerer i din virksomhets langsiktige suksess.

Vi gir livstidssupport basert på dine forretningsbehov for å hjelpe deg med å kjøre og optimalisere ditt ERP-system og de løsningene den er integrert med.

Vi er din virksomhets partner, uansett hvor du er på din digitale reise.

Vi vet at alle organisasjoner er på forskjellige steder på veien til digitalisering. Vi evaluerer bedriftens langsiktige mål og arbeider med å utvikle en digital strategi, for eksempel kartlegging av prosesser, proof of concept og integrasjoner for å gi deg en roadmap for fremtidig suksess.

Vil du eliminere siloer, automatisere viktige prosesser og forene driften i virksomheten din? La oss hjelpe deg med å starte i dag. Kontakt oss og lær mer om fordelene med Microsoft Dynamics 365.

Kontakt

Business LInks