Microsoft Dynamics AX (Tidl. Axapta): Effektiv ERP for bedrifter

Microsoft Dynamics AX er en ledende ERP-løsning med flere funksjoner som forenkler forretningsprosessene i din voksende og komplekse virksomhet. Dynamics AX er optimalisert for skyen og mobilitet, og brukes i flere internasjonale bedrifter med geografisk spredte lokasjoner. Løsningen er utviklet for rask tilpassing og gode brukeropplevelser. Microsoft Dynamics AX tilfredsstiller Columbus’ krav til en fleksibel og rimelig plattform som leverer forutsigbare resultater med rask verdiskapelse.


Columbus bygger prisvinnende industriløsninger på Microsoft Dynamics AX plattformen.

Se hvordan Columbus og AX hjelper Natures Way Food

Hvorfor velge Microsoft Dynamics AX?

 • Koble sammen og optimaliser driften og prosesser

  Sørg for at alle ansatte, aktiviteter, systemer og ressurser jobber sammen med mest mulig effektivitet, slik at du kan øke fremdriften og justere bedriftens retning med større fleksibilitet.

 • Driv forretningsendringene fremover

  Implementer en ERP-løsning som har kraften, skalerbarheten og er robust nok til å støtte bedriftens endring og utvikling flere år fremover, og som støttes av en langsiktig visjon og plan for forretningsteknologi. 

 • Ta gode beslutninger når det gjelder

  Uansett om det foregår på kontoret, i farten eller avsidesliggende lokasjoner, får du tak i informasjonen som er nødvendig for å nå virksomhetens mål.

 • Planlegg og styrk organisasjonens ytelse

  Fremskynd introduksjonen av nye, lønnsomme produkter og tjenester, mål og øk effekten av aktivitetene dine, vinn over konkurrentene og styrk bærekraftig omsetning.

 • Iverksett bedriftens vekststrategi

  Fortsett innovasjonen og legg til flere team, forretningsgrupper, lokasjoner, produkter og prosesser på ERP-plattformen når behovet oppstår – alt sammen med pålitelig støtte fra skyen.